Niewsbrief

Laat het groen en bloeien! Natuurbewust tuinieren

TuinTuin

Voor een bijna natuurlijke en soortenrijke tuin met inheemse planten, insectvriendelijke bloemen en habitats voor wilde dieren moeten we allemaal een steentje bijdragen. Dat we met plezier zaaien en planten en ervoor zorgen dat we planten kiezen die geschikt zijn voor hun locatie. Dat we zuinig zijn met water en regentonnen plaatsen. Dat we insecten en vogels de winter doorhelpen door bloeiende planten te laten staan en niet meteen met de schaar te zwaaien - kortom: dat we de cyclus van de natuur in stand houden.

Ontluikend tuingeluk. Groeien op de vensterbank

Teelt en verzorgingTeelt en verzorging

De dagen worden langzaamaan langer - tijd voor jonge groenten. Tomaten, paprika's en aubergines kunnen vanaf eind februari op de vensterbank worden gekweekt. Eerder is niet aan te raden, omdat de zaailingen veel licht nodig hebben om goed te gedijen. Ontdek ons assortiment zaadbestendige zaden van smakelijke, robuuste en vitale variëteiten en de bijpassende zaaibakjes en potjes - plasticvrij gemaakt van materialen zoals natuurrubber, houtvezels en thermisch verzinkt plaatstaal.

Ontspan, schakel uit, geniet. Comfortabel tuinmeubilair

TuinmeubilairTuinmeubilair

Een tuin die dicht bij de natuur is ontworpen - bloeiend, levendig en kleurrijk met bijen - is de perfecte plek om te ontspannen. Hier vinden we rust en stilte terwijl we luisteren naar het gezang en gezoem van de gevederde en gevleugelde bewoners van de tuin. Hier vieren we de zomer met een gezellige barbecue onder de sterren. Wij bieden je de juiste meubels voor je buitenoase, zo stevig gemaakt dat je er talloze zomers comfortabel mee doorkomt.

Bestand tegen alle weersomstandigheden. Klimaatbomen voor de huistuin

BinnenkwekerijBinnenkwekerij

Wie zegt dat tuinieren alleen mogelijk is in de buitenlucht? Er is tenslotte ruimte in zelfs de kleinste hut. En een groene vingers (of degenen die dat willen worden) zullen ook floreren in binnentuinen - zolang je rekening houdt met de natuurlijke behoeften van de planten. Naast voldoende licht en water kun je de groei van je kamerplanten ook bevorderen met de juiste behandeling. Wij laten je zien hoe en waarmee je ze het beste blad voor blad kunt verzorgen.

Creëer moeiteloos een prachtige tuin. Tuingereedschap van hoge kwaliteit

TuingereedschapTuingereedschap

Geoptimaliseerde functionaliteit, hoogwaardige materialen en schoon vakmanschap: goed gereedschap is het halve (tuin)werk. Als de steel van de spade moeiteloos bestand is tegen je spier- en hefboomkracht, als de rozenschaar de tak netjes afknipt, als je planten het losmaken van de grond onbeschadigd overleven, zelfs in smalle perken - dan beleef je op de lange termijn onvervalst plezier aan je tuinwerkzaamheden.

Prachtige bloesem, heerlijk fruit. Het balkon vergroenen

Het balkon beplantenHet balkon beplanten

Je hebt niet per se een tuin nodig om de lente te verwelkomen. Je groene visioenen kunnen in elke ruimte worden gerealiseerd, hoe klein ook. Kruiden en groenten kunnen worden gekweekt in onze verhoogde balkonbedden of balkonbakken. Zelfs fruit kan worden gekweekt op balkons en terrassen. We hebben niet alleen de juiste accessoires, maar ook speciale zaden, planten en struiken van smaakvolle en zeldzame soorten en variëteiten.