Menu
Ammann

Zwitserse slinger schoffel

Ammann
Zwitserse slinger schoffel
  27,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 04.06.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Effectieve onkruidverwijdering.

  In Zwitserland, vooral in de professionele groenteteelt, wordt de pendelschoffel veel gebruikt voor het effectief verwijderen van onkruid: het tweesnijdende, gehard stalen blad snijdt het onkruid door bij elke pendelbeweging te trekken of te duwen zonder diep in de grond te dringen; het "snijafval" kan als mulch worden achtergelaten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 56891

   Staal, gedeeltelijk gepoedercoat. Breedte 14 cm, snijbreedte 3 cm. Gewicht 450 g. Voor handgrepen tot 25 mm Ø, geleverd zonder handgreep.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen