Menu

Tafellamp Sonnenglas®

(Generatie 6)
Tafellamp Sonnenglas®
(Generatie 6)
  39,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leeverbaar vanaf begin juni, nu beschikbaar voor bestelling
  Gratis verzending! Tot en met 04.06.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Het principe van deze zonnelamp is eenvoudig en ingenieus: overdag slaat een zeer efficiënt zonnepaneel, geïntegreerd in het deksel van de glazen container, zonne-energie op, die in het donker kan worden teruggewonnen voor verlichting. Ideaal als sfeerlicht op de buitentafel, vensterbank of balkonrand. Deze technisch geavanceerde versie heeft een extra schakelaar, een gekleurde laadniveau-indicator en is bovendien dimbaar en spatwaterdicht. De glasbak onder de armatuurunit zorgt voor de afstand tot het verlichte oppervlak, waardoor een klein lichteiland ontstaat dat zelfs in de directe omgeving als leeslamp kan dienen. Een kleine beugel op de schroefdop dient als magnetische schakelaar. Wanneer deze is geactiveerd, schakelt de armatuur automatisch in en uit bij een bepaalde verlichtingssterkte, bijvoorbeeld bij zonsopgang en zonsondergang. De geïntegreerde zonnemodule is ook zonder de glasbak volledig functioneel en kan als mobiele lamp in een broekzak worden meegenomen. Hij kan worden in- en uitgeschakeld via de bedieningsknop en heeft ook een noodlichtfunctie waarbij de LED's knipperen. SONNENGLAS® wordt geproduceerd in een fairtradeproject in Zuid-Afrika en geniet daar een cultstatus. Voor het extra opladen van de batterijen is er een USB-C-stekker met Fast Charging in de lampunit: 10 uur licht na slechts 10 minuten opladen. Beschermingsklasse: IP67. Lichtduur tot 100 uur na elke volledige lading. Technische gegevens van de vier ingebouwde LED's: lichtstroom: traploos dimbaar tussen 5 en 100 lumen, kleurtemperatuur: 3.000 K (zacht, warm, flikkervrij licht), levensduur: 25.000 h, nominaal vermogen: 120 mW. 1 × zonnepaneel (3 V, 135 mA) en 1 × Li-Ion batterij (3,7 V, 600 mAh) zijn inbegrepen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209036

   Afmetingen: Ø 11,5 × H 17,5 cmGewicht: 630 gMateriaal: geperst glas; zonnepanelen; draad: gegalvaniseerd staal; schroefring: roestvrij staal
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen