Menu
Juteko

Jute zak

Juteko
Jute zak
  3,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 04.06.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Transporteren, beschermen - en zaklopen.

  Gemaakt van jute, het garen gesponnen uit de vezels van de cochorusplant uit Oost-Indië, is deze stevige zak geschikt voor het bewaren en vervoeren van aardappelen, groenten of tuinstekken - en natuurlijk voor zaklopen. In de winter dient het als een effectieve en mooie vorstbescherming wanneer het bijvoorbeeld over de kroon van een hoogstamroos wordt geplaatst.

  Productinformatie

  Artikel nummer 40314

   110 x 60 cm
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen