Kujaku Trading Company

Japanse kamerplantenschaar

Kujaku Trading Company
Japanse kamerplantenschaar
  47,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Voor filigraan snoeien.

  Hun spitse korte maar sterke bladen identificeren deze scharen als Japanse bonsai specialisten. Even typisch is het materiaal waarvan ze zijn gemaakt, want tuingereedschap uit Japan - vooral dat met gesmede en geslepen messen - is traditioneel gemaakt van koolstofstaal. Dit is ook de reden voor de uitstekende scherpte van dit gereedschap. De kleine schaar is ideaal voor de verzorging van uw kamerplanten, omdat u er voorzichtig mee kunt werken. Ze maken licht werk van het zorgvuldig uitsnijden van slap groen en gedroogde bloemen. Op het balkon snijdt hij ook bloemen en (houtachtige) kruiden zoals tijm, salie, bonenkruid & co.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204710

   Gemaakt van koolstofstaal (S45C). Snijlengte 3 cm, totale lengte 15,5 cm. Gewicht 50 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen