Menu
Franz Brinkmann

Plantenmand hellingbevestiging

Franz Brinkmann
Plantenmand hellingbevestiging
  14,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 04.06.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Tegen visuele vervuiling. Stalen plantenbakken.

  Ze zijn alomtegenwoordig in beton: dijkstenen die allesbehalve aantrekkelijk zijn (maar helaas des te duurzamer) en vaak maar slecht begroeid met groen. Onze traliemanden van gegalvaniseerd strekmetaal zijn onvergelijkbaar esthetischer omdat ze praktisch onzichtbaar zijn. Ze kunnen op vele manieren in de tuin worden gebruikt: voor stabilisatie van hellingen, voor de aanleg van trappen en terreinovergangen of voor de ondersteuning van terrassen.

  Duurzame steun.

  De metalen roosters zijn niet alleen doorlatend voor regenwormen en nuttige bodemorganismen, maar natuurlijk ook voor meststoffen en water; zij laten de planten en hun wortelstelsel ongehinderd groeien, zodat de helling, het talud of de ophoging later alleen door hen wordt gedragen. Bovendien raakt het wortelstelsel van de planten in de draadmanden niet oververhit bij sterk zonlicht - dit gevaar bestaat bij de gebruikelijke ophogingsstenen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66799

   Eén stuk. Je hebt drie gaasmanden per meter nodig. Hoogte 29,5 cm, breedte 43 cm, diepte 38,5 cm. Gewicht 1,3 kg. Lichte maatafwijkingen zijn mogelijk als gevolg van de productie.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen