Elefant Möbel

Elefant Balkon tafel rond

Elefant Möbel
Elefant Balkon tafel rond
  519,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Let op: Dit artikel is bulkgoed. Let op de toeslag voor volumineuze goederen.

  Algemene informatie

  Voor het balkon. De kleine "Elefant

  Elefant produceert deze klaptafel voor het balkon of kleinere terras in zijn gebruikelijke solide, all-weather kwaliteit en zorgvuldige afwerking. Dankzij zijn eigen gewicht staat hij stevig en stevig, en in tegenstelling tot minder robuuste kunststof sets wankelt hij niet, zelfs niet als je hem per ongeluk een stoot geeft - niet ongewoon in de krappe omstandigheden op kleine balkons.

  "Olifant-proof": tuinstoelen. Voor ons met robiniahout

  Dit tuinmeubilair wordt normaal gesproken alleen gebruikt in cafés en restaurants met buitencatering: hier is het een unieke investering vanwege de robuuste, "olifantbestendige" afwerking die wordt aangegeven door het logo - de stoel gaat tientallen jaren mee. Voor ons is het beplankt met weerbestendig Robinia hout. Het wordt eerst bedekt met een gepigmenteerde primer, die onder andere de UV-bescherming verbetert; vervolgens wordt een tussenschuurbeurt uitgevoerd. Ten slotte wordt het hout geolied, waardoor het een tijdlang beschermd is tegen vergrijzing. Als u achteraf geen last wilt hebben van vergrijzing, kunt u dat tegengaan met houtverzorgingsproducten.

  Het frame: gegalvaniseerde staalplaat

  Het stevig afgewerkte frame is gemaakt van 6 mm dik staalplaat, die wordt beschermd door een zinklaag die in een hot-dip proces wordt aangebracht - dit biedt een veel betere en duurzamere bescherming tegen corrosie en harde stoten dan gepoedercoate frames. De tafel en stoelen kunnen worden opgevouwen en gestapeld. De poten zijn voorzien van verwijderbare plastic noppen om gevoelige vloeren te beschermen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 19360

   Thermisch verzinkt stalen strip, geolied robiniahout. Ø 70 cm, hoogte 74 cm. Inklapbare afmetingen 99 × 70 × 10 cm. Gewicht 11,5 kg.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen