Schaffner

Tafel Säntis, vierkant

RAL 3001 Signaalrood
Schaffner
Tafel Säntis, vierkant
RAL 3001 Signaalrood
  769,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Momenteel niet beschikbaar
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Robuuste vierkante tafel voor buiten. De tafel, voorzien van een thermisch verzinkt frame, is afkomstig van een Zwitsers familiebedrijf van de 3e generatie, gespecialiseerd in de vervaardiging van hoogwaardige buitenmeubelen. De bovenkant kan worden ingeklapt, heeft een beschermende vergrendeling en kan desgewenst in een handomdraai worden verwijderd om ruimte te besparen. In hoogte verstelbare plastic voetjes beschermen gevoelige oppervlakken. De tafel wordt gedemonteerd geleverd en kan met weinig moeite in elkaar worden gezet.

  Productinformatie

  Artikel nummer 37031

   Afmetingen: B 80 × D 80 × H 72 cm
   Gewicht: 13 kg
   Materiaal: tafelblad: plaatstaal, verzinkt met zuivere polyester poedercoating; tafelframe: stalen buis, thermisch verzinkt; poten: kunststof
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen