Boutté

Sproeier bevestiging messing sproeier

Boutté
Sproeier bevestiging messing sproeier
  22,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De messing hulpstukken: de verstuiver.

  Dit is een speciale sproeier die - zoals de naam al zegt - water vernevelt tot een fijne straal. Het wordt bij voorkeur gebruikt, vooral onder glas, voor zachte bewatering van zaailingen, zaailingen en jonge groenteplanten. Bij een inlaatdruk van 3 bar bedraagt de werpafstand ongeveer 3 m; er wordt dan een volledige cirkel van 28 m² besproeid.

  Flexibel, variabel, rendabel: sprinklerbouwpakket. Uit Frankrijk

  Een basis, twee bijpassende hulpstukken. Elk dient een ander doel, dus afhankelijk van uw behoeften kunt u uit de afzonderlijke componenten een irrigatiesysteem samenstellen dat zeer flexibel kan worden aangepast aan de individuele omstandigheden in uw tuin. Alle onderdelen van dit irrigatiesysteem zijn afkomstig van een traditionele gieterij en draaierij in Picardië, die voornamelijk levert aan professionele hoveniersbedrijven in Frankrijk.

  Productinformatie

  Artikel nummer 19469

   Messing. Gemaakt in Frankrijk. Hoogte 4 cm, Ø 3,5 cm. Gewicht 170 g. Aansluiting 1/2" buitendraad. Geleverd zonder voet.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen