Niewsbrief

Privacyschermen en -hekken

De montage van onze insteekhekken is denkbaar eenvoudig. De elementen - afhankelijk van het ontwerp individuele, in elkaar grijpende ronde spijlen of grotere, kant-en-klare afrasteringssegmenten - worden ongeveer 20-30 cm diep in de grond gestoken. Een fundering is niet nodig en voor de installatie hoeven geen gaten te worden gegraven. De omheining is even gemakkelijk op te bouwen als te demonteren - bijvoorbeeld als ze naar een andere plaats of een ander parcours moet worden verplaatst. Wij bieden de pikethekken in twee versies aan: ofwel met stangen van onbehandeld staal, die na verloop van tijd een mooi roodachtigbraune roestpatina krijgen, ofwel in een thermisch verzinkte versie, die permanent tegen roest beschermd is.

Loopt met. Een omheining gemaakt van individuele palen

Het ondersteunt een nog jonge haagbeplanting naar de straat toe, vormt een decoratieve en tegelijk gevaarlijke rand rond de tuinvijver of dient als veilige steun voor uitgelopen rozenstruiken. De omheining ontstaat door de krukvormige afzonderlijke palen in elkaar te steken; bij rechte, niet cirkelvormige stukken vormt een enkele eindpaal het uiteinde. Op deze manier vormen de afzonderlijke elementen een zelfdragende, mobiele schutting die op elk moment zonder problemen naar andere plaatsen in de tuin kan worden verplaatst en die variabel is in lengte, hoogte en verloop. Insteekbare schutting Stalen staven 1 m Bestaande uit elk acht elementen, die wanneer ze in elkaar worden gestoken een schutting van een meter lengte vormen. Rond staal, staven Ø 1,2 cm, hoogte 1,25 cm.

89,90 €

Het model voor langere afstanden. Stalen afrasteringssegmenten

In deze versie bestaat de piketomheining uit grotere, met elkaar verbonden elementen. In secties van 1,35 m elk "overbruggen" deze sneller grotere afstanden en zijn ze geschikt om een eenvoudige, zeer sobere tuinafscheiding te bouwen. De enige versiering zijn de kleine lussen aan het eind van elke paal. De segmenten worden gewoon stevig in de grond geduwd, op hun plaats gehouden door de verbindingsstangen, die apart moeten worden besteld. De stalen schuttingdelen zijn voorzien van een beschermende waslaag die er na verloop van tijd door de regen wordt afgewassen; er ontstaat dan een mooi roodachtigbraune roestpatina. Rond staal. Ø 1 cm. Hoogte 1,15 cm, breedte 1,35 cm.

179,00 €

Duurzaam. Natuurlijk. Hazelaar privacy scherm

Omheiningen met wratten van hazelaarstangen worden beschouwd als de meest oorspronkelijke vorm in hun soort - zij werden reeds in de IJzertijd gebruikt als omheining van eigendommen. Hazelaar vlechtwerk is uiterst veerkrachtig en stabiel: u kunt verwachten dat het tot 15 jaar meegaat, want hazelaarhout is weerbestendig en gaat lang mee zonder verdere chemische behandeling of impregnering. De natuurlijke omheiningen worden gemaakt door ervaren wevers volgens oude ambachtelijke tradities. Als functioneel element - in de vorm van een privacyscherm - zijn de hekken net zo aantrekkelijk als een vormgevingselement - in de vorm van een volkomen natuurlijke klimhulp. Hoogte 150 cm, breedte 180 cm, diepte 12 cm. Gewicht 28 kg.

209,00 €

Natuurlijk privacyscherm. Balkonbekleding wilgentenen mat

Op open balkonbalustrades dient deze bekleding van donkere wilgenstokken als natuurlijk ogend, decoratief scherm en windscherm. De stokken worden met roestvrij draad tot flexibele matten gebonden; deze passen zich aan elke leuningvorm aan en kunnen met een tuinschaar op maat worden geknipt. Het natuurlijke materiaal trotseert weer en wind. Als u geen bezwaar heeft tegen de voor hout typische verwering, kunt u vele jaren gebruik verwachten. Natuurlijke wilgenstokken (Ø ca. 5 mm). Thermisch verzinkt staaldraad. Breedte 3 m. Verkrijgbaar in 2 maten: hoogte 90 cm, gewicht 4,5 kg. hoogte 1,5 m, gewicht 7,5 kg.

109,00 €