Manufactum

Wormring plaatstaal

Kleine
Manufactum
Wormring plaatstaal
Kleine
  11,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Waar mogelijk en redelijk proberen wij plastic te vermijden. Onze slakkenringen zijn daarom gemaakt van plaatstaal (en niet van het gebruikelijke plastic) - ze zijn dus niet alleen mooier om te zien, ze gaan ook veel langer mee en kunnen vele seizoenen in het bed blijven liggen.

  Duurzaam alternatief

  Het ronde hek biedt jonge planten bescherming tegen vraatzuchtige slakken, die door de brede, overhangende rand niet over de ring kunnen klimmen. Wij hebben dit hek niet van groen plastic, zoals meestal het geval is, maar in een fraaie uitvoering van plaatstaal. Het is permanent beschermd tegen roest door een dikke zinklaag.

  Productinformatie

  Artikel nummer 66805

   Gemaakt van gegalvaniseerd plaatstaal.
   Hoogte 13 cm, Ø 28 cm. Gewicht 400 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten