Tot en met 3.12.23 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €.**

Menu
Niewsbrief

Cadeautjes inpakken

Cadeautjes inpakkenCadeautjes inpakken

Naast wat er in zit, is het altijd de verpakking die telt. Hoe visueel aantrekkelijker de verpakking, hoe groter het enthousiasme van de ontvanger. Iedereen kent dit moment: de ontvanger van het geschenk zit eerbiedig voor een weelderig ingepakt pakje en durft, ondanks alle verwachting, de strik en het papier nauwelijks los te maken. En toch overwint de nieuwsgierigheid uiteindelijk altijd... Om u op dergelijke momenten voor te bereiden, hebben wij een aantal nuttige gebruiksvoorwerpen van de klassieke soort op een rijtje gezet.

Een probleemoplosser: voor papieren, plannen en toebehoren

Papier en Plan Case Karton

De zorgvuldige en ruimte-efficiënte opslag van groot formaat inpakpapier, kleipapier of tekenpapier is een van de laatste grote uitdagingen van onze eeuw, zoals iedereen weet die ooit (en meestal tevergeefs) heeft gezocht naar voldoende opslagruimte voor de meestal opgerolde goederen binnen de eigen vier muren. Zij zijn lang, gevoelig voor schokken, kunnen niet worden gestapeld en hebben van nature de neiging weg te rollen. Deze koffer is een praktische en aantrekkelijke oplossing die niet alleen plaats biedt aan twaalf rollen papier of plannen (tot 70 cm hoog) op een schok- en kreukvrije manier, maar ook een vaste plaats biedt voor touwtjes en strikken, alsook voor scharen en plakband in een afzonderlijk te openen vak in het deksel. Om het vullen en uitnemen van de rollen te vergemakkelijken, gaat een klep aan de voorzijde open wanneer het deksel, dat met twee sluitingen kan worden vastgezet, wordt verwijderd, en aangezien de hoogte van de uitneembare binnenafscheiding slechts 45 cm bedraagt, worden zelfs in de handel verkrijgbare rollen van 50 cm niet onherroepelijk bedolven. De container, die slechts 24,5 x 18,5 cm meet, kan worden vervoerd met behulp van een koffergreep die aan het deksel is bevestigd.

69,90 €

Uit Florence: decoratief papier

Florentijns papier FiorentinaFlorentijns papier Fiorentina

Het in Florence vervaardigde papier, dat wij in de winter regelmatig per postorder aanbieden - en het hele jaar door in onze warenhuizen - kan terugblikken op een traditie die teruggaat tot de Middeleeuwen. Oorspronkelijk bedrukt met houten stempels en eenvoudige ornamenten, werden ze gebruikt als boekbindmateriaal en later (en nu nog steeds) als lamineerpapier voor dozen of voor het bekleden van kasten en laden. Vijf bladen in het grootste gangbare formaat 70 x 100 cm. Groen, oranje, blauw, roze, gekleurd. Met goudopdruk. 90 grams.

De container is al een geschenk op zich.

De ontvanger heeft twee redenen om blij te zijn als de cadeauverpakking een betekenis heeft die verder gaat dan louter decoratie. De keuze aan mooie en betekenisvolle wikkels is eindeloos. De container, bijvoorbeeld, kan een geschenk op zich zijn. Dus waarom geen (zelfgemaakt) geschenk in een glazen pot, gewikkeld in een doek of verpakt in een linnen zak?

Bijpassende producten

Andere onderwerpen

GeschenkenGeschenken

Het geven van geschenken kan een zeer ingewikkelde aangelegenheid zijn - tenminste als je echt het doel nastreeft om de ontvanger vreugde te schenken (en wie doet dat niet?). Want anders dan bij een aankoop voor eigen gewin, is het veel moeilijker om de belangstelling en behoefte van de doelgroep precies in te schatten. Toch zijn er een paar factoren die als markeerpunten voor een geslaagd geschenk kunnen worden beschouwd: het doel en het gebruik, bijvoorbeeld, de waarde en ook de algemene geschiktheid van een ding als probleemoplosser of organisator. In wat volgt willen wij u juist deze kandidaten voorstellen. Zodat u in de toekomst niet meer lang hoeft te zoeken naar uw cadeaus, maar ze bij ons gemakkelijk kunt vinden.

Ontdek nu
Advent decoratieAdvent decoratie

Adventversieringen kunnen zo veel dingen zijn. In de privésfeer varieert het van de adventskrans of de lichtjesboog voor het raam tot decoratieve elementen die sommigen liefdevol, anderen geringschattend "kleine gors" noemen (en waarvan de kwantitatieve afmetingen van persoon tot persoon aanzienlijk kunnen verschillen), tot het centrale element van het kerstfeest, de prachtig versierde boom. Ook de kerststal is op veel plaatsen een onmisbaar onderdeel van de kerstversiering.

Ontdek nu
Duurzame AdventskalenderDuurzame Adventskalender

Heb je ooit een adventskalender gekregen die je zelf gemaakt hebt? Dan weet u hoe groot de vreugde is en kunt u wel raden hoeveel tijd en ook vindingrijkheid het kost om een adventskalender te maken.

Ontdek nu