Steinhöringer Werkstätten

Plakbanddispenser eik en esdoorn

Exclusief
Steinhöringer Werkstätten
Plakbanddispenser eik en esdoorn
  59,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Exclusief

  De Beierse fabrikant produceert een reeks bureaubenodigdheden volgens onze specificaties, die overtuigen door hun materiaal - massief, geolied eiken- en esdoornhout - en hun eenvoudige vormgeving.

  Overtuigende combinatie van materialen

  Met zijn houten voet doet deze plakfoliedispenser van Steinhöring in Beieren denken aan een ouderwets wetenschappelijk functioneel model. Qua design is de combinatie van de zeer verschillende materialen (eiken, esdoorn en roestvrij staal) bijzonder overtuigend. Zelfs rollen met een minder mooie kern doen niets af aan zijn aantrekkingskracht, want die wordt verborgen door twee roestvrijstalen schijven. Overigens draaien de roestvrij stalen elementen niet bij het afrollen, alleen de lijmlaag beweegt. Het bureaugereedschap is geschikt voor standaardrollen plakfolie met een breedte van 19 mm en een kerndiameter van 25 mm.

  Volle bureaus en lege bureaus

  Als het gaat om bureaus, is de werkwereld verdeeld in "full-desk" en "empty-desk" mensen. De een houdt van een werkblad dat overwoekerd is met duizenden dingen, terwijl de ander houdt van een werkplek met een bijna Japans aandoende leegte. Als je het de deskundigen vraagt, heeft de "lege-bureaus-mens" een duidelijk voordeel: zij zeggen dat omwille van de concentratie en de orde van de gedachten zo weinig mogelijk moet worden opgeborgen, maar dat het goed gesorteerd en snel toegankelijk moet zijn. En om ervoor te zorgen dat deze vrij eenvoudige wijsheid ook in wetenschappelijke waardigheid ten onder kan gaan, wordt ze als "clean desk policy" door het dorp of door de kantoorkamers gejaagd. De beweerde "nieuwe helderheid" is echter nog steeds dezelfde als voorheen - de bekende uitspraak van de ontwerper "minder" is "meer" is precies van toepassing op de werkomgeving.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15822

   Sokkel in geolied eikenhout op een esdoornhouten voet. Rondingen en bevestiging in roestvrij staal. Messen van vernikkeld staal. Antislip rubberen voetjes. Gemaakt in Duitsland. Lengte 13,5 cm, breedte 5,8 cm, hoogte 7 cm. Gewicht 570 g. Plakfolierol kern Ø max. 25 mm, bandbreedte max. 20 mm. Levering zonder rol plakfolie.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten