MAGAZIN

Bijzettafel Station

RAL 7035 Lichtgrijs
MAGAZIN
Bijzettafel Station
RAL 7035 Lichtgrijs
  279,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  STATION is een kleine werk- of bijzettafel met verschillende functies. De twee opbergvakken dienen verschillende doelen: het horizontale vak als plank voor een computer, tablet of kranten, het verticale vak als plaats voor een stekkerdoos en kabelorganisatie. Dit compartiment is toegankelijk via een kabelopening op de vloer en heeft ook een bakje dat in de bovenrand kan worden gehaakt voor een drievoudig standaard stopcontact. Het schraagframe, waarover een verlengkabel kan worden gewikkeld, ziet er archaïsch en industrieel uit als een kleine werkplek. STATION is ook de ideale kleine werktafel bij de bank door zijn ongewone hoogte, dient als meubel ook naast de zitbank in de woonkamer, als aanvullend meubel in de werkkamer of als tafel naast het bed. STATION biedt de ideale thuis voor elke laadkabel en elke lader. De levering omvat geen drievoudige contactdoos en een verlengkabel.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 203477

   Afmetingen: B 36 × D 38 × H 65 cm
   Gewicht: 9,3 kg
   Materiaal: Staal, gepoedercoat
   Design: Thomas Schnur
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten