Niewsbrief

Horeca

Manufactum Brot & Butter

Elk Manufactum warenhuis heeft zijn eigen karakter. En net zo individueel en onderscheidend is Manufactum Brot & Butter, onze gastronomie. Daar vindt u - binnen en, afhankelijk van de locatie, ook buiten - de gelegenheid om even afstand te nemen van het leven van alledag, te genieten van wat vrije tijd en tot rust te komen. Maar het biedt ook ruimte voor een communicatief samenzijn: een inspirerende uitwisseling met vrienden, een ontmoeting met collega's op het werk of gewoon tijd samen doorbrengen.

Tegen de dorst. Voor het plezier

Wij zijn ervan overtuigd: om u goede dranken te kunnen aanbieden, zijn naast de bereiding ook de kwaliteit en de herkomst van de ingrediënten doorslaggevend. Zo bereiden onze barista's de cappuccino met espresso van Trinci, waarvan de bonen met ervaring en fijne zintuigen in een houtoven zachtjes tot perfectie worden gebrand. Waar mogelijk is de melk romig-zoete voorkeursmelk met een heerlijk volle smaak. Waar deze niet beschikbaar is, wordt ze vervangen door regionale boerderijmelk. Naast cappuccino en andere koffiespecialiteiten vindt u natuurlijk ook geselecteerde theesoorten en een uitgebalanceerde selectie koude dranken.

Voor elke eetlust. Van zoet naar hartig

Bij Manufactum Brot & Butter kun je ter plekke genieten van de karaktervolle gerechten van Manufactum. Want voor onze huisgemaakte gerechten kopen we meestal alleen ingrediënten in die niet in het Manufactum-assortiment verkrijgbaar zijn.

Onze broodjes en snacks zijn slechts enkele voorbeelden - van ovenvers brood en boter over kaas, worst en ham tot honing en fruitspreads.

Zoet of hartig, warm of koud, voor kleine of grote trek, hier vindt u zeker iets wat u bevalt.

Verwennerij ter plaatse. De proefkeuken van Manufactum

Manufactum Brot & Butter is de proefkeuken van Manufactum. Deze zin omschrijft in een paar woorden het concept achter ons menu: we koken met Manufactum producten zodat je ter plekke kunt genieten van wat je in de Manufactum warenhuizen kunt kopen'. Het assortiment is bovendien seizoensgebonden - en sommige koude en warme gerechten hebben een regionaal tintje. Zo begrijpen wij eten: als een middel tot leven, bereid met de beste ingrediënten door mensen die hun vak beheersen.