Tobias Tumfart

Winterbeschermingsmat Schapenwol

Red
Tobias Tumfart
Winterbeschermingsmat Schapenwol
Red
  Red
  9,90 €
  4,50 €Basisprijs: 11,25 €/m²alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Nut en versiering voor het balkon in de winter

  Balkon- en potplanten zijn veel meer afhankelijk van winterbescherming dan buitenplanten, die in hun bedden veel meer grondvolume beschikbaar hebben als natuurlijke temperatuurbuffer. Deze mat van gekleurd, stevig schapenwolvilt kan echter de wortelruimte in de pot - vooral in een van de kleinere (tot 20 cm hoog) die vaak op het balkon staan - beschermen tegen doorvriezen. Geplaatst rond de plantenbak helpt de winterbeschermingsmat de schadelijke effecten van snel dalende temperaturen of de constante wisseling tussen vorst en dooi buiten te houden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 13928

   Formaat 200 x 20 cm, materiaaldikte 5 mm (oppervlaktegewicht 28 g/m²). Geschikt voor potten tot max. 20 cm hoogte.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen