AKAH - Albrecht Kind

Wandeltas elandleer

AKAH - Albrecht Kind
Wandeltas elandleer
  199,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Een rugzak als handtas. Elandleer

  De vorm is sinds het begin van de 20e eeuw in gebruik: als brood- en wandeltas met twee compartimenten. Wanneer hij vol is, wordt hij gedragen aan een schouderriem die kan worden dichtgeknoopt, en wanneer hij leeg is, wordt hij gedragen aan een riem. De klep op het deksel kan worden gebruikt om kledingstukken vast te knopen. Het is gemaakt van elandenleer, dat niet alleen slijtvast en weerbestendig is, maar ook zo zacht en soepel dat het bijna lakense eigenschappen heeft. De lichte en robuuste tas kan ook als handtas worden gebruikt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 70517

   Elandleer, plantaardig gelooid in Zweden (dikte 1,7 mm), verwerkt tot deze tas in Duitsland. Riemlengte 63-100 cm, breedte 3 cm. Twee binnenvakken. Breedte 25 cm, hoogte 26,5 cm, diepte 7 cm. Gewicht 320 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen