Triptis Porzellan

Taartbord met voet Porselein

Triptis Porzellan
Taartbord met voet Porselein
  39,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Uiterlijk: feestelijke taart

  Het wordt het middelpunt van elke koffietafel. Het eenvoudige gebaksbord met de duidelijk verhoogde voet is stevig gemaakt van wit geglazuurd hard porselein. Tweemaal bakken bij temperaturen van ongeveer 1400 °C geeft het materiaal een hoge randstabiliteit en breukvastheid, en het gladde oppervlak is snijbestendig. Het formaat van het bord (Ø 31 cm) maakt het gemakkelijk te hanteren met een mes en taartschep. Van Triptis Porzellan in Thüringen.

  Let op:

  Niet geschikt voor de vaatwasser.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15838

   Gemaakt van wit hard porselein. Ø 31 cm, hoogte 9,5 cm. Gewicht 1,4 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen