Niewsbrief

Schoenen

Gezond, comfortabel, populair: sandalen

De sandaal is een van de oudste vormen van schoeisel: een zool die in het eenvoudigste geval aan de voet en de hiel wordt geregen. De teenslipper getuigt welsprekend van deze eenvoud. Maar dat niet alleen: ondanks al het misbruik is de sandaal ook het meest gedragen schoenmodel ter wereld. Vrijwel geen andere schoen biedt zo'n uitgebalanceerd microklimaat met een goede pasvorm en een hoog draagcomfort.

Leren damessandaal, Cognac

Deze luchtige sandaal is gemaakt met twee leren riempjes die met metalen gespjes kunnen worden versteld en die samen met het hielriempje zorgen voor een goede grip op de voet. Dankzij de zachte, gepolsterde tussenzool kunt u zelfs urenlang comfortabel lopen en staan. De brede, lichtgekleurde zool is opvallend geprofileerd.

Dames leren sandaal met sleehak, Beige

De bovenkant van deze sandaal met sleehak is Werbio Nappa, een plantaardig gelooid rundleer dat speciaal voor Werner werd gemaakt. De binnenzool is gemaakt van plantaardig gelooid leer, evenals de voering. Een kurken tussenzool dempt de voetstappen tijdens het lopen. De sterke buitenzool van thermoplastisch rubber vult dit effect aan en biedt een goede grip op bijna alle ondergronden.

149,00 €
89,90 €
Naar het product

Onze damesmodellen in een oogopslag