Niewsbrief

Laat modder je negeren. Laarzen van natuurrubber

Landbouwers, tuinders en jagers - kortom, beoefenaars van dergelijke beroepen die bij hun dagtaak geen rekening kunnen houden met het weer - hebben altijd rubberlaarzen gebruikt, die het been bijna tot aan de knie beschermen tegen zelfs de ergste modder en druipende nattigheid. Rubberlaarzen van natuurrubber zijn bijzonder succesvol gebleken, omdat zij zelfs bij koud winterweer soepel blijven en verwarmende eigenschappen hebben. Wij bieden dergelijke laarzen aan, schoenmaker-vormig over een leest en dus met de beste pasvorm - aangevuld met een veterlaars die het midden houdt tussen rubber- en wandelschoenen.

nat-2™. Synthese van verleden, heden en toekomst.

München is de thuishaven van het jonge label nat-2™ (spreek uit als næt-tu), waarvan de oprichter Sebastian Thies afstamt van een van de oudste schoenmakersdynastieën van Europa. Thies, die nu aan zijn zesde generatie in deze sector bezig is, gaat echter zijn eigen, geheel nieuwe weg - met als doel de grote spelers in de sector uit te dagen door hen een stap voor te zijn. Recycling is hier een sleutelwoord, evenals de combinatie van grondstoffen tot ongewone composietmaterialen. De innovatieve ontwerpen van nat-2 zijn vaak geworteld in de straat- en boardsportcultuur van de jaren negentig. Ze zijn echter volledig verankerd in het heden en vervaardigd met het oog op de toekomst. De productie van de modieuze en toch geaarde schoenen vindt plaats in fabrieken van bewezen kwaliteit.

Grand Step Shoes Rubberen enkellaars. Over de leest getrokken.

Deze comfortabele rubberen enkellaarsjes met elastiek aan de zijkanten zijn een eersteklas alternatief voor een wellingtonlaars. Ze zijn snel aan en uit te trekken en veelzijdig. Hun uiterlijk, met echo's van een klassieke chelsea boot, is zo burgerlijk dat ze niet alleen kunnen worden gedragen voor tuinieren, wandelen (met of zonder de hond), maar ook om te winkelen in kleine en grote stadsomgevingen. Ze worden nog steeds met de hand gevormd op een leest in Slowakije voordat ze met de zool worden verbonden en machinaal worden "gegoten"; pasvorm en draagcomfort zijn dan ook uitstekend. Zacht en soepel door de materiaalmix, goed voetklimaat door de katoenen voering.

Andere onderwerpen

Handschoenen ter bescherming tegen de kou zijn de mensheid door de eeuwen heen bekend. Zelfs de farao's van het oude Egypte droegen leren handschoenen als symbool van macht en hun verheven positie. In de Middeleeuwen kon een handschoen, aangeboden door een hogere autoriteit, zoals de keizer of een kerkelijke hoogwaardigheidsbekleder, een teken van speciale gunst zijn - als het tenminste niet de spreekwoordelijke handschoen was die naar iemand werd toegeworpen om hem uit te dagen tot een duel.

Ontdek nu