Frankfurter Brett

Roestvrijstalen containerset

Frankfurter Brett
Roestvrijstalen containerset
  79,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Accessoires voor Frankfurter Brett. Gastronorm containers

  In restaurantkeukens of grootkeukens worden deze universele roestvrijstalen bakken, die gestandaardiseerd zijn volgens de DIN-EN-631 norm, praktisch voortdurend gebruikt voor het bereiden, koken en serveren van voedsel en bij het buffet. In onze combinatie - met de Frankfurter Brett - dienen ze vooral om al het werk voorafgaand aan het koken en de "keukenlogistiek" te vereenvoudigen. De Gastronorm bakken zijn zo gedimensioneerd dat het grotere bodemoppervlak telkens een veelvoud is van het kleinere. Ze zijn robuust, duurzaam (omdat ze corrosiebestendig zijn), temperatuurbestendig, gemakkelijk te reinigen, geur- en smaakloos en kunnen aan het einde van de levensduur van een keuken zelfs worden gerecycled in schroot. De bakjes kunnen in de (koel)kast of op de keukenplank worden gestapeld en nemen dan weinig ruimte in, zelfs in grotere aantallen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202970

   Gemaakt van roestvrij staal 18/10. De set bevat 2 containers van Gastronorm maat 1/6 × 100 mm (volume 1,5 l, gewicht 220 g); 2 containers van Gastronorm maat 1/6 × 150 mm (volume 2,5 l, gewicht 320 g); 4 containers van Gastronorm maat 1/9 × 65 mm (volume 0,8 l, gewicht 135 g); en 2 deksels van Gastronorm maat 1/6 (gewicht 125 g).
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen