Leatherman

Leatherman® Rebar®

Leatherman
Leatherman® Rebar®
  99,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Compact. Met alles wat daarbij hoort. De Leatherman® Rebar®.

  De Leatherman® Rebar® heeft de slanke, compacte vorm van de originele multitool en brengt de meest voorkomende gereedschappen die u onderweg nodig heeft. En zoals u van Leatherman® gewend bent, kunnen ze worden uitgeklapt en vergrendeld. Sommige gereedschappen zijn van buitenaf toegankelijk, zodat het opgevouwen gereedschap functioneert als een zakmes. Uitgeklapt kunnen worden: een zaag, een 420HC kartelmes, een 420HC mes, een vijl voor hout of metaal, een grote en een kleine schroevendraaier en een kruiskopschroevendraaier. Het geopende gereedschap bevat een combinatietang (naald- en normale tang) en een krimptang. De tangen zijn extra versterkt, zodat ze een vervangbare draad- en harddraadsnijder hebben. Natuurlijk is er ook een stripmes, een blik- en flesopener, een priem met oog en een liniaal. Het multifunctionele gereedschap is voorzien van een ophanglus en wordt geleverd in een lederen holster. Gemaakt van 420HC roestvrij staal, het is uiterst solide en zal niet roesten.

  Leatherman®. De veelzijdige

  Het idee voor een multifunctioneel gereedschap ontstond bij de Amerikaanse ingenieur Tim S. Leatherman in 1968 toen zijn auto het begaf tijdens een reis naar Polen. Van 1975 tot 1980 ontwikkelde hij een dergelijk gereedschap en sindsdien produceert hij het in Portland, Oregon. Het succesvolle product trok een aantal imitators aan, die allemaal van mindere kwaliteit zijn dan het origineel, dat nog steeds in de VS wordt geproduceerd. Wij hebben de Leatherman® Tools al jaren in ons assortiment. Degenen die een van deze multitools bezitten, nemen hem mee op elke reis, elke wandeling en elke vakantie, en sommigen hebben hem zelfs altijd bij zich in het dagelijks leven. En hoewel de toepassingsgebieden van de eerste Leatherman® tools veelzijdig waren, heeft Leatherman® ze verder ontwikkeld en er zowel kleinere als grotere modellen aan toegevoegd, waardoor ze nog meer gedifferentieerd zijn naar de respectievelijke toepassingsgebieden en de gebruikers. Daarom kunnen we naast de klassieke Wave+ bijvoorbeeld ook de Surge aanbieden voor knutselaars en reparateurs of de Signal voor buitensporters.

  Hint:

  Het multifunctionele gereedschap bevat vergrendelbare messen die met één hand kunnen worden geopend. Multifunctioneel gereedschap met vergrendelbare messen is geen wapen in de zin van de wapenwet, en mag dus vrij worden verkocht. Er zij echter uitdrukkelijk op gewezen dat er in Duitsland een openbaar verbod op het dragen van dit soort messen bestaat - zij moeten buitenshuis of op eigen terrein in een afgesloten houder worden gedragen. Nadere informatie staat in §42a WaffG.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204719

   Multitool gemaakt van 420HC staal. Gemaakt in de VS. Gesloten L 10 × B 3 cm, open L 16 × B 5,5 cm. Gewicht 185 g. Geleverd in een lederen holster.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen