Klean Kanteen

Klean Kanteen® TKPro Vacuumfles zwart

Volume 0,5 l
Klean Kanteen
Klean Kanteen® TKPro Vacuumfles zwart
Volume 0,5 l
  Volume 0,5 l
  18,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Voor op kantoor en onderweg. Klean Kanteens® plastic-vrije vacuümkan.

  De markt biedt een overvloed aan goede geïsoleerde flessen van roestvrij staal, maar er zijn er maar weinig die het helemaal zonder plastic redden. In de meeste gevallen zijn delen van het handvat en de beker van plastic, en de dop is vaak geheel van plastic. De TKPro-vacuümkannen van Klean Kanteen® zijn daarentegen volledig plasticvrij. De Amerikaanse fabrikant heeft een sluiting ontwikkeld die volledig uit roestvrij staal bestaat. Bovendien zorgt een smalle siliconenring voor blijvende dichtheid. Bovendien maakt de brede interne TK Closure™ schroefdraad met 360° doorstroming het mogelijk om in elke positie van de open sluiting te gieten. Klean Kanteen® fabriceert de kan en de beker uit het gebruikelijke massieve 18/8 roestvrij staal. Beide zijn dubbelwandig en vacuüm geïsoleerd, zodat de kan zijn inhoud tot 28 uur warm of tot 90 uur koel houdt. Het elektrolytisch gepolijste oppervlak van de roestvrijstalen binnenkant blijft smaakneutraal en is gemakkelijk te reinigen. En met zijn eenvoudige, strakke design staat de TKPro-zuigkan ook goed op de schrijf- of eettafel.

  Klean Kanteen®. De Californische weg naar herbruikbaar

  Het Californische familiebedrijf Klean Kanteen® biedt met zijn roestvrijstalen verpakkingen schone alternatieven voor wegwerpbekers en -flessen. Wat begon met een drinkfles is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een breed repertoire aan verpakkingen voor het vervoer van voedsel, gemaakt zonder aluminium en bisfenol-A (BPA), maar van smaak- en geurneutraal roestvrij staal. In tegenstelling tot aluminium en kunststof reageert roestvrij staal, als inert materiaal, niet chemisch met voedsel en laat het ook geen deeltjes los. Vaten van roestvrij staal zijn uiterst stabiel en duurzaam, en ook hier hebben ze een functioneel en visueel aantrekkelijk ontwerp. Klean Kanteen® laat haar producten in China vervaardigen en inspecteert de productiefaciliteiten daar regelmatig om ervoor te zorgen dat Klean Kanteen®'s milieuvriendelijke normen en eerlijke arbeidsrichtlijnen worden nageleefd. Als lid van 1% for the Planet doneert Klean Kanteen® ten minste één procent van de verkoop aan milieuprojecten of educatieve ondersteuning via non-profitorganisaties. Begin 2020 heeft het bedrijf zich aangesloten bij de non-profitorganisatie "Climate Neutral" om klimaatneutraal te worden. Dit moet worden bereikt door een combinatie van emissiereductie en compensatie. Een eerste, voor de klant zichtbare stap is de afschaffing van de verpakking.

  Niet alle staal is hetzelfde

  Klean Kanteen® gebruikt alleen 18/8 roestvrij staal, en dikker roestvrij staal, waardoor Klean Kanteen® producten veel sterker zijn dan sommige andere roestvrijstalen containers. Ze kunnen dus tegen een stootje, maar zijn toch licht genoeg voor onderweg. Het schroefdraad is ook grotendeels van roestvrij staal. Dit draagt bij tot de levensduur van de vaten. De flessendoppen zijn voorzien van afdichtingen van siliconen, die ook in de medische technologie worden gebruikt.

  Ronde hoeken. Brede draad.

  Om ervoor te zorgen dat de containers lang gebruikt kunnen worden, moeten ze ook gemakkelijk te reinigen zijn. Klean Kanteen® produceert ze daarom met afgeronde "hoeken" en gladde, brede draden. Binnenin is het oppervlak geëlektropolijst en zo glad dat vuil zich niet gemakkelijk hecht. En als er toch iets aan de binnenkant droogt, is het door de brede openingen gemakkelijk te bereiken. Een ander praktisch kenmerk: de roestvrijstalen bakken kunnen in de vaatwasser.

  Productinformatie

  Artikel nummer 38477

   Roestvrij staal 18/8, dubbelwandig en vacuüm geïsoleerd. Binnenzijde elektrolytisch gepolijst, buitenzijde zwart gepoedercoat (splintervrije Klean-Coat™ poedercoating). Roestvrij stalen schroefdop, silicone afdichting. Gelieve uitsluitend handmatig te reinigen, aangezien het vacuüm niet permanent kan worden gegarandeerd vanwege de grote temperatuurverschillen in de vaatwasser. Dit geldt ook voor de dubbelwandige, vacuümgeïsoleerde roestvrijstalen mok. Gemaakt in China.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen