Niewsbrief

Onderwerp

Katoenen broeken voor mannen

Katoen is niet zomaar katoen - het kan veel verschillende vormen en functies aannemen. In veel gevallen zijn onze casual broeken gebaseerd op modellen uit het beroepsleven, zijn ze robuust, veerkrachtig en zijn ze bestand tegen alles wat je er tegenaan gooit. De Hunting Pant bijvoorbeeld, gemaakt van sterk "Duck Canvas", waarvan in Zweden tot in de jaren 1940 nog broeken voor de jacht en het werk in velden, bossen en weiden werden gemaakt - hier is de broek van het materiaal gemaakt. Omgekeerd kan echter ook een materiaalbehoefte uit de snit voortvloeien, namelijk wanneer deze slechts culmineert in een uitstekende pasvorm in combinatie met een weloverwogen materiaalkeuze.

Geselecteerde katoenen broek

Stretch herenbroek, Natuur

Zwirn double pilot is een ongewoon sterke, bijna onverwoestbare stof met een glad, licht glanzend oppervlak die vroeger bijna uitsluitend werd gebruikt voor werk- en beschermende kleding. In dezelfde traditie is deze broek, waarvan de zakopeningen zijn versterkt met leren garnituren die passen bij de pittige stof - vergelijkbaar met klassieke gildekleding. De pijpen zijn vrij smal gesneden. De broek heeft twee zijzakken en twee achterzakken. Ze worden gesloten door middel van een rits en twee knopen.

319,00 €
169,00 €
Naar het product
Katoenen herenbroek, Blauw-zwart

Hannes Roether maakt deze broek van een sterke katoenen stof die aan de binnenkant geborsteld is, waardoor hij iets zachter aanvoelt en vooral bij koeler weer prettig draagt. De snit van de ongevoerde broek is vrij recht, alle naden zijn netjes gepaspeld. De broek heeft een knoopsluiting en twee steekzakken, een muntzakje en twee achterzakken.

Ons assortiment katoenen broeken