Peregrine Trading

Herenoverhemd jasje

Zwart-Blauw
Nieuw
Peregrine Trading
Herenoverhemd jasje
Zwart-Blauw
  Zwart-Blauw
  319,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf begin augustus, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Overhemdjasje: gemaakt van Britse wollen stof

  Het overhemdjasje is het ideale kledingstuk voor het overgangsseizoen, omdat het op zichzelf kan worden gedragen of als overhemd onder een jasje. De opvallende geruite wollen stof die Peregrine voor dit overhemdjasje heeft gebruikt, voelt zacht en warm aan. De stof is afkomstig van Abraham Moon & Sons in Yorkshire, een weverij die in 1837 is opgericht. Het overhemdjasje heeft twee ingezette zakken en twee binnenzakken.

  Verantwoordelijke traditie. Peregrine

  Peregrine is een Engels familiekledinglabel uit Manchester dat traditie combineert met verantwoordelijkheidsgevoel. Het label werd opgericht in 1796 en de traditie is duidelijk zichtbaar in het rijke textielerfgoed van de meer klassieke stijlen. Het verantwoordelijkheidsgevoel wordt weerspiegeld in de natuurlijke materialen die worden gebruikt en de transparantie in de productieketen. Het resultaat is integere kleding die volgens de hoogste normen wordt verwerkt. Daarbij werkt Peregrine nauw en dankbaar samen met de mensen die helpen bij het maken van de collecties om ervoor te zorgen dat dezelfde principes gelden voor de hele toeleveringsketen. En zo moedigt Peregrine zijn klanten vol vertrouwen aan met een zin die (nog steeds) zeldzaam is in de modewereld: "Koop minder en koop beter".

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 213756

   100% wol. Gemaakt in Engeland. Plastic knopen. Ruglengte voor maat L = 76 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Handwas maximum temperatuur ( 40 °C )
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Niet strijken
   text
   Geen droogreiniging
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen