Pike Brothers

Heren Buccanoy Broek 1923 Gestreept

Blauw
Pike Brothers
Heren Buccanoy Broek 1923 Gestreept
Blauw
  Blauw
  159,00 €
  109,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Klassieke snit, opvallende stof

  De Buccanoy Pants hebben hun formele oorsprong in Britse pakbroeken uit de jaren 1920. Hun snit wordt gekenmerkt door een smal silhouet. De opvallende stof, gemaakt van linnen en wol, heeft een krijtstreeppatroon. Pike Brothers rust de broek uit met een knoopsluiting, bretelknopen en een "cinch back strap" voor matige wijdteverstelling in de achterste tailleband. Twee zijzakken, een muntzakje en twee achterzakken, waarvan één met knoop, houden kleine voorwerpen voor dagelijks gebruik.

  Pike Brothers. Beproefd, maar niet verouderd

  Het label Pike Brothers uit Bad Feilnbach in Opper-Beieren bewijst met zijn kledingstukken uit de wereld van de werkkleding volgens historische modellen dat goed uitzien en praktisch gebruik elkaar geenszins uitsluiten. Terwijl andere bedrijven creatieve geesten gebruiken om de coupes uit te werken, verzamelt, ontleedt en reconstrueert Pike Brothers ten slotte historische originelen uit de meest uiteenlopende werkgebieden en met de meest uiteenlopende materiaaleisen: coupes worden 1:1 genomen, stoffen worden opnieuw uitgegeven in samenwerking met traditiebewuste weverijen en, last but not least, de kledingstukken worden met de hand gemaakt in geselecteerde Europese kleermakerijen. Zo ontstaan producten die niet alleen visueel een verhaal vertellen, maar die net als hun modellen ook zeer functioneel zijn en het hoogste comfort bieden - ongeacht de activiteit.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209789

   55% linnen, 45% wol. Bevat niet uit textiel bestaande delen van dierlijke oorsprong: Echte hoornknopen. Metalen D-ring en breedteregeling aan de achterkant. Gemaakt in Portugal.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Niet strijken
   text
   Professionele droogkuis Mild proce
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen