Weltevree

Guidelight universeel armatuur

(groot)
Red
Weltevree
Guidelight universeel armatuur
(groot)
Red
  Red
  98,00 €
  79,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  GUIDELIGHT is een kleine spot of sfeervolle rondomverlichting, want afhankelijk van hoe de bolvormige armatuurkop wordt gedraaid, werpt hij een gericht direct licht of verlicht hij het warmwitte armatuurlichaam. De dimbare armatuur wordt gevoed door een geïntegreerde oplaadbare batterij, waardoor hij onafhankelijk van de locatie kan worden gebruikt.

  Beschermingsklasse: IP42. De armatuur bevat LED-lampen. Lichtstroom: 140 lm, kleurtemperatuur: 2.700 - 2.900 K, nominaal vermogen: 3 W.

  Weltevree®

  WELTEVREE® is in 2007 in Arnhem opgericht door de ontwerpers Floris Schoonderbeek en Dick van Hoff, die originele en tegelijkertijd heerlijk eenvoudige ideeën realiseren in uitstekend vakmanschap. In nauwe samenwerking met ervaren producenten en leveranciers worden in hun ateliers authentieke producten gecreëerd die laten zien dat ze niet op een computerscherm zijn ontworpen, maar rechtstreeks uit het leven komen. De functionaliteit van de producten is op het eerste gezicht duidelijk - je hoeft geen ontwerpexpert te zijn om je voor te stellen hoe fijn het is om buiten te koken, te ontspannen in een met hout verwarmd bad op een willekeurige plaats of een bank moeiteloos van de ene naar de andere plaats te rollen. WELTEVREE® is modern en innovatief, maar tegelijkertijd ironisch en schaamteloos niet onder de indruk van de huidige designtrends. Het combineert zijn onorthodoxe oplossingen met traditioneel vakmanschap en solide materialen. De fabrikanten zien functionaliteit en kwaliteit als de basis voor welzijn - het oude Nederlandse woord "weltevree" betekent immers niets anders dan "zeer tevreden".

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 18859

   Afmetingen: Ø 12 × H 38 cm
   Gewicht: 485 g
   Materiaal: ABS; polyethyleen; handvat: staal, gepoedercoat
   Design: Floris Schoonderbeek
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen