Glasserie Nol

Wit wijnglas
Glasserie Nol
Wit wijnglas
  8,50 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Geproduceerd in Oberlausitz, verkrijgbaar in vier ideale vormen voor zware en lichtere rode wijnen, witte en mousserende wijnen. De glazen hebben fijne lasergesneden randen en nauwelijks waarneembare overgangen tussen steel en beker. Het zogenaamde brandpolijsten zorgt voor een hoge oppervlaktehardheid en dus voor een robuust glas dat goed en vaak gebruikt kan worden. Geschikt voor de vaatwasser.

  Productinformatie

  Artikel nummer 42520

   Materiaal: Glas
   Ontwerp: Wilhelm Holzbauer en Heinz Kammerer
   Wit wijnglasAfmetingen: Ø 8,2 x H 22 cmInhoud: 365 mlGewicht : 180 g
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen