Hannes Roether

Gebreid herenhemd

Natuurlijk grijs
Hannes Roether
Gebreid herenhemd
Natuurlijk grijs
  Natuurlijk grijs
  179,00 €
  119,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Casual shirt: gemaakt van katoen en kasjmier

  Het fijne en fijn gestreepte breisel van dit casual overhemd is gemaakt van huidvriendelijk katoen en zacht kasjmier - dit laatste maakt een aandeel van tien procent uit. Een overlangse splitnaad op de rug maakt het overhemd optisch slanker. Opgerolde zomen vormen de hals, mouwen en romp

  Hannes Roether. Ongedwongen, niet achteloos

  Hannes Roether uit München heeft met zijn collecties altijd twee aspecten voor ogen. Ten eerste, het voor de hand liggende: Roether vertrouwt op rechttoe rechtaan ontwerpen die een stijl zonder franje uitstralen, beperkt tot het essentiële. Vaak zijn het stukken traditionele werkkleding die hij aanpast en herinterpreteert voor het heden. Dit leidt logischerwijs tot het tweede aspect, het materiaal. Roether vertrouwt op natuurlijke materialen. Al met al resulteert dit in een tijdloze dagelijkse garderobe die gericht is op functionaliteit en duurzaamheid, die casual maar nooit achteloos is.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 209314

   90% katoen, 10% kasjmier. Gemaakt in Bulgarije. Ruglengte in maat L =76 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen