Dörrwerk

Fruitpapier Aardbei-Appel

Dörrwerk
Fruitpapier Aardbei-Appel
  3,90 €Basisprijs: 97,50 €/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Fruitpapier. Gemaakt van volledig rijp fruit

  Fruitig en vol van smaak, eerst knapperig en dan aangenaam smeltend in de mond, maar toch niet te zoet en niet te zuur is het fruitpapier van de Berlijnse fabriek Dörrwerk. Het bestaat uit 100% volrijp fruit - fruit met de beste smaak dat door de handel wordt uitgesorteerd omdat het niet meer helemaal gaaf is. De basis van het fruitpapier is altijd appels, die worden gecombineerd met een andere vrucht die de smaak bepaalt. Alle vruchten worden eerst met de hand gewassen en gesneden. Dan worden ze gepureerd en in dunne laagjes perkamentpapier vele uren op lage temperatuur in de droogoven gedroogd. Het fruitpapier smaakt goed als tussendoortje en het onmiddellijke verzadigende effect is verbazingwekkend ondanks de kleinste hoeveelheden. Het is ook geschikt om ijs of pudding mee te garneren.

  Bewaarde groenten en fruit. Van Dörrwerk

  In het Marienpark op het terrein van de voormalige gasfabriek in het zuiden van Berlijn is sinds eind 2015 Dörrwerk actief. De fabriek heeft zich tot taak gesteld plezierige, natuurlijke snacks te produceren op basis van de vele vruchten en groenten met kleine visuele gebreken die anders als onverkoopbaar zouden worden vernietigd. De Dörrwerk koopt ze rechtstreeks van de boeren of groothandelaren tegen eerlijke prijzen en verwerkt ze met veel tijd, met de hand en volledig vrij van additieven. Het doel van Dörrwerkis om op middellange termijn zoveel groenten en fruit te sparen dat de hoeveelheid een zichtbaar effect heeft op de markt, waardoor de bewustwording van het probleem toeneemt - qua culinaire waarde verdienen de producten deze aandacht sowieso.

  Ingrediënten en opmerkingen:

  Verkoopbenaming:

  Fruitpapier appel-aardbei.

  Ingrediënten:

  Appel (65%), aardbei (35%) en een kneepje citroensap.

  Opmerking:

  Jonge kinderen kunnen zich verslikken als ze het opeten.

  Herkomst / herkomst:

  Duitsland

  Verantwoordelijke exploitant levensmiddelenbedrijf:

  Dörrwerk GmbH Im Marienpark 22 12107 Berlijn Duitsland

  Voedingswaarde-etikettering

  Voedingswaarde informatie per100 g
  Energie1429 kJ / 338 kcal
  Fat0,9 g
  daarvan verzadigde vetzuren0,3 g
  Koolhydraten74 g
  daarvan suiker59 g
  Voedingsvezels12,1 g
  Eiwit2,6 g
  Zout0,02 g

  Productinformatie

  Artikel nummer 14873

   Zakje van 40 g
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen