Bank Skwer

Klein
Bank Skwer
Klein
  559,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Momenteel niet beschikbaar

  Algemene informatie

  Met hoeken en randen en in onverwoestbare industriële kwaliteit: een bank voor universeel gebruik - als meubel voor tuin en terras, als aanvulling op een bestaande zitgroep, als architectonisch effectief element voor de voordeur of voor beplanting op het terras of balkon, waarbij een los te gebruiken plank voor extra opbergruimte kan zorgen. Als u ook een rugleuning wilt, kan deze gemakkelijk worden toegevoegd met behulp van de beugel en een plank. De rugleuning kan in elke SKWER-bank worden gestoken.

  In de frisse lucht

  Nergens is de balans tussen schoonheid, duurzaamheid en functionaliteit moeilijker te vinden dan bij meubels en andere artikelen voor tuin, terras of balkon. Vooral hier betekent "goed ontwerp" dat aandacht wordt besteed aan de duurzaamheid op lange termijn bij zware weersomstandigheden. De onverwoestbare SKWER-serie, ontworpen door Alfons Bippus en medeoprichter Otto Sudrow op MAGAZIN, bewijst dat de voorwaarden voor mooie, duurzame meubelen te vinden zijn in de gebruikte materialen en de industriële kwaliteit. De duurzaamheid van de thermisch verzinkte stalen onderdelen had zich al uitgebreid bewezen in de architectuur voordat ze werden omgevormd tot een kruk, bank, tafel en rolcontainer. De SKWER-serie, die een brug slaat tussen industrieel vervaardigd, hoogwaardig materiaal en praktisch design, is representatief voor de producten in dit assortiment voor buiten zitten, koken, tafelen, loungen, barbecueën, tuinieren ... Zo vormen de modulaire elementen van de SKWER-serie qua vorm, materiaal en onovertroffen robuustheid een echt alternatief voor houten en kunststof meubelen. Roestvrij en ongevoelig voor alle weersomstandigheden, krijgt het thermisch verzinkte oppervlak bij het ouder worden een veredelende matgrijze patina.

  Productinformatie

  Artikel nummer 86079

   Materiaal: thermisch verzinkt staal; poten: kunststofOntwerp: Alfons Bippus, Otto Sudrow
   Klein Afmetingen: B 120 × D 40 × H 42,5 cmGewicht: 16,3 kg
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen