Ellenberg´s Kartoffelvielfalt

Aardappelrassen Nieuwe rassen 2024

Ellenberg´s Kartoffelvielfalt
Aardappelrassen Nieuwe rassen 2024
  9,90 €
  7,50 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Deze verpakking bevat:

  'Nemo' Nederlands ras met bloemige, langovale knollen die een geelrode schil en geel vlees hebben. Rijpt middelvroeg. Romig-mild en zoet-aromatische smaak, geschikt voor het bereiden van aardappelpuree, friet of gegrilde aardappelen.

  Annabelle ' Vroegrijpend ras met langovale, vastkokende knollen, gele schil en geel vruchtvlees, toegelaten in Nederland in 2002. Met zijn dunne schil kan 'Annabelle' niet lang bewaard worden, maar hij overtreft veel verwachtingen met zijn fijne, goede smaak. Heerlijk als gepofte aardappel, gepofte aardappel of gekookte aardappel, in een salade of gebakken in een gratin.

  'Sunita' Sinds 2013 toegelaten in Nederland. Vroegrijpend ras met ovale tot rondovale knollen met geel vlees en een gele schil. Overwegend wasachtig tot bloemig, daarom ideaal voor geroosterde aardappelen en zelfgemaakte friet. Aangename milde smaak.

  Rote Emmalie' Eigen ras veredeld door onze leverancier in Nedersaksen in 2012. Dit middelvroege ras produceert overwegend wasachtige, langwerpige knollen met een rode schil en rood vlees. Ze smaken aangenaam en worden gebruikt als puree, salade- of pofaardappel en voor gnocchi.

  'Violetta ' Middelvroeg rijpend ras van onze leverancier uit 2012. De vastkokende, langovale knollen met blauwe schil en purperkleurig vruchtvlees hebben een aangenaam sterke smaak. Geschikt als gekookte, gepofte en gepofte aardappel, lekker in aardappelsalades.

  'Laura ' Middelvroeg rijpend ras uit 1998, voor het eerst toegelaten in Duitsland. De knollen zijn langovaal met een rode schil en diepgeel vruchtvlees. Dit overwegend wasachtige ras heeft een aangenaam fruitige smaak en is bijzonder geschikt voor bereiding als gebakken en gekookte aardappelen, frites en puree.

  Ingrediënten en opmerkingen:

  Verkoopbeschrijving:

  Aardappelen

  Herkomst / herkomst:

  Duitsland

  Verantwoordelijke exploitant levensmiddelenbedrijf:

  Ellenbergs Kartoffelvielfalt GmbH & Co KG Ebstorfer Str. 1 29576 Barum Duitsland

  Productinformatie

  Artikel nummer 212784

   We hebben zes moderne, opmerkelijke rassen geselecteerd voor deze aardappelmix.
   Bevat een knol van elk van de hiernaast beschreven rassen.
   Tussen haakjes: We mogen deze knollen niet als pootgoed aanbieden omdat, zoals je misschien weet, daar speciale officiële toestemming voor nodig is. Daarom vragen we je om ze alleen in de kookpot te doen en ze niet per ongeluk in het voorbereide tuinbed te laten vallen. (Want dan zouden er meer aardappelen uit groeien - en dat mag in geen geval gebeuren...)
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen