A. & J. Stöckli

Zwitserse kas kan

A. & J. Stöckli
Zwitserse kas kan
  34,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De kas kan

  Naast de kleinere capaciteit zijn de extra lange sproeibuis en de lepelstraal kenmerkende eigenschappen waarmee een zeer fijne en brede regen kan worden geproduceerd. Dergelijke gieters worden daarom in kwekerijen gebruikt om zaailingen en jonge planten voorzichtig water te geven. De lange bewateringsbuis reikt ook tot in de achterste delen van de grote planttafels in de kas. Deze gieter is dus ideaal voor het bewateren van potplanten die in de tweede rij op het balkon en het terras staan - en als u de planten in uw verhoogde bedden van water wilt voorzien, kunt u ook de tegenoverliggende bedden daar vrij gemakkelijk en met een zachte straal bereiken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 19515

   Gemaakt van PE-LD. Met afneembare douchekop. Deel 5 l. Hoogte 31 cm, lengte 80 cm, breedte 17,5 cm. Materiaal dikte 2 mm. Gewicht 670 g.

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen