Biella

Zwitserse federale mappen

Biella
Zwitserse federale mappen
  7,50 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  De "Federale Map

  Van de eerste Zwitserse fabrikant van briefmappen komt de "Bundesordner" met het Zwitserse kruis - met een doorlopend rugetiket en "Panzerrand" (zoals de metalen randbescherming daar heet).

  Productinformatie

  Artikel nummer 71163

   Omslag en rug marmeren papier gelamineerd, onderranden, hoeken en greepgat versterkt met stalen plaat, hefboommechanisme geheel van metaal. 32 × 28 cm, rugbreedte 7,5 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen