Victorinox

Zwitsers zakmes Ranger

Victorinox
Zwitsers zakmes Ranger
  119,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Bos en wandelen. De Ranger van Victorinox.

  De naam zegt het al. Met de Ranger heb je al het belangrijke gereedschap op zak voor alle buitenactiviteiten - zelfs een zaag om takken en twijgen af te zagen als er een kampvuur op de camping moet komen.De meerdelige uitrusting van dit volumineuze zakmes met een groot slotblad biedt talrijke functies: naast de eerder genoemde houtzaag heeft het ook een ruimer, een blikopener met een kleine schroevendraaier, een flesopener met een andere schroevendraaier, alsmede een draadstripper en een kurkentrekker.Het mesmechanisme wordt vergrendeld en ontgrendeld via een drukknop - typisch voor de snijders in Centraal-Zwitserland: met het embleem van het Zwitserse Kruis. Met zijn ergonomisch gevormde schalen van regionaal notenhout ligt dit zakmes prettig in de hand.

  Origineel van Victorinox. Zwitsers mes.

  Het zakmes met de signaalrode greepschalen heeft de Zwitserse snijders Victorinox aan blijvende wereldfaam geholpen. Toen Karl Elsener (de overgrootvader van de huidige bedrijfseigenaar) zijn smederij in Ibach-Schwyz opende, werd het idee om een compact mes te ontwerpen dat naast het lemmet veel praktische functies bood en gemakkelijk in de zak kon worden meegenomen, als revolutionair beschouwd. Dat was in 1884. Zeven jaar later richtte Elsener de Vereniging van Zwitserse Meestersnijders op en leverde de eerste zakmessen aan het leger. Hij liet het karakteristieke embleem met het Zwitserse kruis en schild al vroeg wettelijk beschermen. Het is vandaag de dag nog steeds het herkenningsteken voor Victorinox messen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 15520

   Roestvrij staal, walnoothouten schalen (Zwitserse oorsprong). Met kettingring. Gemaakt in Zwitserland. Klinglengte 9,5 cm, handvatlengte 13 cm. Gewicht 160 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen