Falk Culinair

Zware koperen risotto pot/wok

24 cm
Falk Culinair
Zware koperen risotto pot/wok
24 cm
  299,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Winstgevend

  De ergonomisch gevormde, gietijzeren handgrepen zijn geklonken op al onze koperen potten en pannen; de roestvrijstalen klinknagels zijn uitgegloeid voordat ze worden geperst om een perfect strakke klinknagelverbinding te garanderen. Spuitranden vergemakkelijken het hanteren van het zware koperwerk.

  Modernisering van de traditie. Koperen potten, diepgetrokken

  U treft hier klassiek koperen kookgerei aan; kookgerei dat echter niet simpelweg bestaat uit roestvrij staal of aluminium met een laagje koper, zoals tegenwoordig vaak het geval is. Het tegendeel is het geval, want alleen de bekleding is hier flinterdun, een 0,2 mm "dikke" roestvrijstalen folie, aangebracht op 2,3 mm koper. Het smeden is vervangen door een nieuw, gepatenteerd productieproces, waarvan onze leverancier, het in Vlaanderen gevestigde familiebedrijf Falk, de leiding had. De metaallagen worden door walsen onlosmakelijk met elkaar verbonden; dit wordt bimetaal genoemd. Er worden "met roestvrij staal beklede" koperplaten geproduceerd, die in verschillende vormen worden diepgetrokken. In de horeca wordt het kookgerei van Falk niet alleen gewaardeerd vanwege de superieure warmtegeleiding van koper - met de fysiologisch veilige roestvrijstalen binnenbekleding en de mat geborstelde oppervlakken aan de buitenkant is het ook gemakkelijk te reinigen en vergt het weinig onderhoud.

  Onderhoudsinstructies:

  U kunt de matte glans van de oppervlakken behouden door af en toe een beetje koperonderhoudsproduct aan te brengen (niet op de geruwde kant van de potspons).

  Let op:

  Ons koperen kookgerei is geschikt voor alle soorten fornuizen, behalve inductiefornuizen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 32278

   Zonder deksel. Gietijzeren handvat en hulpgreep. Gemaakt in België. Inhoud 2,5 l. Basis Ø 13 cm, Ø top 25 cm, velghoogte 9 cm, totale lengte 46 cm. Gewicht 2,4 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen