Falk Culinair

Zware koperen pot conisch

Falk Culinair
Zware koperen pot conisch
  309,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 8-9 dagen
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Winstgevend

  De ergonomisch gevormde, gietijzeren handgrepen zijn geklonken op al onze koperen potten en pannen; de roestvrijstalen klinknagels zijn uitgegloeid voordat ze worden geperst om een perfect strakke klinknagelverbinding te garanderen. Spuitranden vergemakkelijken het hanteren van het zware koperwerk.

  Modernisering van de traditie. Koperen potten, diepgetrokken

  U treft hier klassiek koperen kookgerei aan; kookgerei dat echter niet simpelweg bestaat uit roestvrij staal of aluminium met een laagje koper, zoals tegenwoordig vaak het geval is. Het tegendeel is het geval, want alleen de bekleding is hier flinterdun, een 0,2 mm "dikke" roestvrijstalen folie, aangebracht op 2,3 mm koper. Het smeden is vervangen door een nieuw, gepatenteerd productieproces, waarvan onze leverancier, het in Vlaanderen gevestigde familiebedrijf Falk, de leiding had. De metaallagen worden door walsen onlosmakelijk met elkaar verbonden; dit wordt bimetaal genoemd. Er worden "met roestvrij staal beklede" koperplaten geproduceerd, die in verschillende vormen worden diepgetrokken. In de horeca wordt het kookgerei van Falk niet alleen gewaardeerd vanwege de superieure warmtegeleiding van koper - met de fysiologisch veilige roestvrijstalen binnenbekleding en de mat geborstelde oppervlakken aan de buitenkant is het ook gemakkelijk te reinigen en vergt het weinig onderhoud.

  Let op:

  Ons koperen kookgerei is geschikt voor alle soorten fornuizen, behalve inductiefornuizen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 68845

   Zonder deksel. Met geklonken gietijzeren handgrepen. Deel 3.2 l. Conische vorm: Basis Ø 14 cm, Ø top 21 cm, velghoogte 13 cm. Gewicht 2,3 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen