Antonio Verde

Zonnebril met bamboe veren

Antonio Verde
Zonnebril met bamboe veren
  79,90 €
  44,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Klassieker gemaakt van computeronderdelen

  De zonnebrilklassieker: geïnspireerd op de "Wayfarer" van Ray-Ban®. De makreelhoorn-look van het montuur, gemaakt van gerecyclede computeronderdelen, is opvallend, de veren zijn gemaakt van bamboe. Dankzij roestvrijstalen verbindingen en ecologisch veilige kleuren is het model antibacterieel en anti-allergeen.

  Zonnebril. Gemaakt van gerecyclede computeronderdelen

  Met Eco-zonnebrillen kunt u met een zuiver geweten voor het milieu zorgen. Het Belgische merk Antonio Verde bestaat sinds 2013, opgericht voor klanten met een ecologisch en sociaal geweten. De productie vindt plaats in gecertificeerde familiebedrijven met eerlijke arbeidsomstandigheden. Duurzaamheid geldt ook voor de tijdloze, klassieke ontwerpen en de materialen: de modellen zijn gemaakt van gerecycled materiaal en deels van snelgroeiend bamboehout.

  Productinformatie

  Artikel nummer 14668

   Lensbreedte 45 mm, lenshoogte 40 mm, brilbreedte 140 mm, brugbreedte 10 mm, tempellengte 135 mm. Gewicht 29 g. Frame gemaakt van gerecyclede computeronderdelen. Bamboe tempels. Lenzen plastic (filter categorie 3). Gemaakt in Taiwan. Geleverd met bamboe koffer, schoonmaakdoekje en lakenzak.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen