Menu
MAPLETON

Zonnebril 1955 Unisex, Zwart

MAPLETON
Zonnebril 1955 Unisex, Zwart
  299,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 5-6 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 24.09.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Klassiekers. Met zwart frame

  Zwarte frames zijn de basis voor elke vorm bij Mapleton. Hier is zo'n basismodel, geïnspireerd op brillen uit de jaren vijftig. De kunststof lenzen van categorie 3 beschermen in bijna alle situaties tegen verblinding dankzij hun sterke tint, zelfs op wateroppervlakken, op het strand of in de bergen.

  Een bril. Handgemaakt in Duitsland

  Mapleton is het in Hamburg gevestigde brillenlabel van Klaus Stiegemeyer en Florian Baron. Beiden zijn liefhebbers van opvallende brillen. In hun zoektocht naar de juiste frames liepen ze echter steeds weer tegen grenzen aan, want vorm en afwerking waren zelden gelijkwaardig. Dus besloten ze zonder meer hun eigen bril te maken, wat hen helemaal overtuigde, van het ontwerp tot de handgemaakte productie. De vormen zijn klassiek, geïnspireerd op ontwerpen uit de jaren 1930 tot de jaren 1990 en tegelijkertijd actueel - bij Mapleton noemen ze het "Vintage Contemporary". Ook de materialen zijn beproefd: Er wordt celluloseacetaat, messing en glas gebruikt. De bril wordt volledig met de hand gemaakt in een fabriek in Zuid-Duitsland: er zijn meer dan 50 stappen nodig om één bril te maken.

  Productinformatie

  Artikel nummer 209507

   Lensbreedte 50 mm, lenshoogte 40 mm, brilbreedte 140 mm, brugbreedte 10 mm, tempellengte 135 mm. Gewicht 35 g. Frame gemaakt van cellusose acetaat. Plastic lenzen (filtercategorie 3). Geleverd met koffer en reinigingsdoekje.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen