Zhenobya Aleppo- und Naturseifen

Zhenobya Antiochia Zeep

Zhenobya Aleppo- und Naturseifen
Zhenobya Antiochia Zeep
  4,90 €Basisprijs: 32,67 €/kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Antiochia zeep. Met 30% laurierolie.

  Het oude Syrische Antiochië (aan de Orontes) lag ongeveer 80 kilometer ten westen van Aleppo, tegenwoordig behoort dit gebied tot Turkije. Een van de oudste recepten in Mesopotamië komt uit deze stad, die al in de Bijbel wordt genoemd: Antiochië zeep. Het werd al in de vroege oudheid gemaakt - volgens hetzelfde recept als nu met 30% laurierolie. Hij wordt op dezelfde manier gemaakt als de Aleppo-zeep, met dit verschil dat alleen gedistilleerd water en olijfolie van de eerste persing mogen worden gebruikt, wat de kwaliteit en het effect ervan nog verbetert.

  De zeep heeft een frisse, subtiele geur, is sterk verfrissend, verzacht de huid en kan daarom ook gebruikt worden voor het gezicht en voor de droge en gevoelige huid. Door het zeer hoge gehalte aan laurierolie is het bijzonder geschikt voor de probleemhuid die gevoelig is voor onzuiverheden.

  Oude traditionele zepen. Gekookt door Zhenobya.

  Zhenobya is een van de traditionele zeepziederijen in Aleppo en een van de weinige daar die nog zeep kunnen koken. Naast de beroemde Aleppo-zepen produceren zij ook natuurlijke zepen waarvan de recepten oorspronkelijk afkomstig zijn uit steden in het Midden-Oosten, waar het koken van zeep een even lange traditie heeft als in Aleppo: Nablus op de Westelijke Jordaanoever, Mardin in het zuidoosten van Turkije en het oude Antiochië, het huidige Antakya in het zuidwesten van Turkije.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204776

   Handgemaakte natuurlijke zeep met 30% laurierolie. Geschikt voor de droge, gevoelige huid en vooral voor de huid die gevoelig is voor onzuiverheden. 150 g stuk

   Ingrediënten: OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, LAURUS NOBILIS LEAF OIL, GOSSYPIUM HERBACEUM SEED OIL, AQUA, SODIUM HYDROXIDE

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen