Traveler’s Company

Zakpotlood messing

Traveler’s Company
Zakpotlood messing
  29,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Nobele eenvoud, stille grootsheid

  Dit formidabele reis- en zakschrift komt uit Japan. Het behoort tot die echt zeldzame soort gebruiksvoorwerpen die de vraag oproepen waarom we er zelf niet lang geleden op zijn gekomen, vooral omdat het niet veel meer is dan een variatie op de klassieke potloodverlenger. Een variatie echter, waarvoor wij onze hoed afnemen: Een kleine huls van gelakt staal bevat een kort potlood dat, wanneer het niet wordt gebruikt, verdwijnt in een messing etui met een clip en een gummetje dat 1) het potlood, dat aan de achterkant is bevestigd, verlengt en er een volwaardig schrijfinstrument van maakt, 2) het potlood beschermt tegen breken en 3) kleding beschermt tegen vervuiling door grafiet. Als aanvulling op het zakpotlood bieden wij een navulpakket met bijpassende potloden. Korte potloden of kleurpotloden of potloden die in de loop der tijd korter zijn geworden, kunnen net zo goed met de zakpotloodetui worden gebruikt. Als deze niet voldoende houvast vinden in de koffer, doet een beetje plakfolie eromheen wonderen.

  Let op:

  Door oxidatieprocessen krijgt het messing oppervlak tijdens het gebruik snel een patina.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203624

   Messing behuizing, zeer gepolijst. Potloodetui staal, blank gelakt. Het ingezette, 7,5 cm lange cederhouten potlood is uitneembaar en vervangbaar, net als de gum. Gemaakt in Japan. Lengte gesloten 10 cm, schrijfklaar 14 cm. Gewicht 18 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen