Zakmes 37g

Roestvrij staal / hout
Zakmes 37g
Roestvrij staal / hout
  68,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Vederlicht, zonder opsmuk of franje en met een inspirerende technische esthetiek: lichtgewicht roestvrij staal - perfect gevormd. Het mes is verkrijgbaar in een volledig roestvrij stalen versie, en in een versie met jeneverbeshouten rand, in deze versie ook zwart gecoat. Het blad (aan beide zijden geslepen) kan alleen met beide handen worden geopend, het heeft een veiligheidsvergrendeling en vergrendelt moeiteloos. De messen hebben een verwijderbare riemclip aan de zijkant. Bij de levering is een bijpassend stoffen zakje inbegrepen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 13757

   Afmetingen: Lemmet: L 9,5 cm, handvat: L 11 cm
   Gewicht: 37 - 45 g
   Materiaal: Roestvrij staal, Afwerking: jeneverbeshout (herkomst: Frankrijk), Etui: microvezel
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen