Christiane Strobel

Wollen rok voor dames

Donkerblauw
Nieuw
Christiane Strobel
Wollen rok voor dames
Donkerblauw
  Donkerblauw
  359,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Leverbaar vanaf midden juli, nu beschikbaar voor bestelling

  Algemene informatie

  Een klassieker. Gemaakt van warme loden stof

  Deze broekrok in culottestijl past bij zowel elegante als casual outfits. De stof - een lichtgewicht, goed gemalen en verwarmende loden stof van zuiver scheerwol - is aangenaam zacht op de huid. De wijde pijpen en de boxplooi aan weerszijden, die uitwaaiert naar de zoom, geven de broek een swing en een goede pasvorm. De broek wordt gesloten met een rits. Over de rits zit een afneembare stang, die wordt vastgemaakt met twee papieren knopen. Twee steekzakken en een opgezette achterzak kunnen worden gebruikt om kleine dagelijkse spullen in op te bergen.

  Langzame in plaats van snelle mode. Christiane Strobel

  "Levensduur is de mooiste vorm van duurzaamheid", zegt Christiane Strobel, oprichter van Christiane Strobel Constant Clothing. Het label uit Keulen produceert eerlijke mode van natuurlijke materialen, die dankzij de kwaliteit en het tijdloze design de kortstondige trends gemakkelijk overleeft. Het thema duurzaamheid leeft op alle niveaus op Christiane Strobel. De collecties, die tot stand komen in het kader van een sociaal project in Marokko, maken hoofdzakelijk gebruik van katoen en wol met GOTS-certificaat, die worden geproduceerd en verwerkt met aandacht voor het milieu en de mensen die bij de processen betrokken zijn. Transparantie is gegarandeerd in de hele toeleveringsketen. Handelsmerken van Christiane Strobel zijn de stangen die aan de achterkant van elk kledingstuk zijn bevestigd, voorzien van met de hand geborduurde driehoeken, de zogenaamde "dars", waarvan sommige zijn voorzien van traditioneel borduurwerk in Fassi-stijl. Dit maakt elk stuk, of het nu een broek, jurk, T-shirt of jasje is, uniek met het "handschrift" van de desbetreffende borduurster, voorzien van haar naam.

  Eerlijk vanaf de grond

  De collecties worden geproduceerd bij Sitaara Couture en AlNour Textiles, twee samenwerkende sociale ondernemingen in Marrakech. Daar werken vrouwen met een lichamelijke handicap die op de reguliere arbeidsmarkt weinig of geen kans maken op een baan. De arbeidsvoorwaarden zijn er voorbeeldig - van een eerlijk loon en individuele gezondheidsvoordelen tot een aangename en gelijke werkomgeving waarin de vrouwelijke werknemers worden uitgedaagd en gesteund in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze krijgen niet alleen een opleiding, maar ook cursussen in lezen, schrijven, basisrekenen en IT-basiskennis. Er is een dagopvang en gratis maaltijden - en er wordt ook gezorgd voor de verplaatsing van de vrouwen tussen de werkplek en hun huis. Kortom: Christiane Strobel streeft een bedrijfscultuur na waar sommige andere werknemers in de kledingindustrie alleen maar van kunnen dromen.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 213581

   100% scheerwol. Papieren knopen, plastic rits. Gemaakt in Marokko. Binnenbeenlengte voor maat M = 46,3 cm.

   Wasvoorschrift

   text
   Niet wassen
   text
   Niet bleken
   text
   Niet drogen in droogtrommel
   text
   Zooltemperatuur ( 110 °C ) maximum
   text
   Professionele droogkuis Mild proces
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen