Wildlife Garden

Winter Goudhaantje Lindehout Handgesneden

Wildlife Garden
Winter Goudhaantje Lindehout Handgesneden
  29,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  ... en de hele zwerm vogels

  Ook al zijn het geen klassieke trekvogels, deze figuren hebben een interessante reis achter de rug: onze leverancier werkt nauw samen met verschillende dorpen in Mantsjoerije, waar houtsnijwerk een lange traditie heeft. De Mantsjoerijnse boeren vullen de wintermaanden met het snijden en schilderen van de figuren. Ze produceren nu ook deze zangvogels van Europese breedtes op basis van de modellen van de fabrikant - zo uitzonderlijk levensecht dat ze zelfs als identificatiehulpmiddel kunnen worden gebruikt. De uitgesneden figuren worden met even nauwkeurig handwerk beschilderd met verf op waterbasis.

  Productinformatie

  Artikel nummer 13733

   Handgeschilderd lindehout. Pootjes van ommanteld staaldraad. Hoogte 7 cm, lengte 6,5 cm, breedte 5 cm. Gewicht 30 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen