Mariusz Kuklik

Wenskaart in boekdruk

Monster
Mariusz Kuklik
Wenskaart in boekdruk
Monster
  Monster
  4,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Letterpress geperst: historische en moderne wenskaarten

  Deze wenskaarten komen uit de drukkerij van de Bielefeldse illustrator en drukker Mariusz Kuklik. De motieven - soms historisch, soms uit eigen pen - worden met een 100 jaar oude plaatdrukpers op papier gedrukt. Het viltpapier van 450 g heeft een stevige grip en kan zelfs met inkthoudende schrijfwaren zoals een vulpen worden beschreven zonder dat het lettertype gaat rafelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 13865

   Eenzijdig bedrukte wenskaart, formaat 10,5 × 15 cm. Gemaakt van viltpapier van 450 g (35% katoen) dat lappen bevat. Met een crèmekleurige enveloppe (120 g/m²). 1 per stuk.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen