Braun

Wandklok Braun

Wit
Braun
Wandklok Braun
Wit
  75,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Duidelijk en goed en BRAUN: onovertroffen qua ontwerpkwaliteit en leesbaarheid. Bij deze wandklok van BRAUN draagt de matte kunststof behuizing een quartz-uurwerk op batterijen. De wijzerplaat is bedekt met gehard glas. Het iconische ontwerp van dit klassieke product van BRAUN gaat terug op de ABK30 wandklok, die in 1982 werd ontworpen door Dietrich Lubs. De AA batterij is niet inbegrepen.

  De op MAGAZIN aangeboden BRAUN producten worden onder licentie van BRAUN geproduceerd door Zeon Ltd. De ABK30 heet nu BC 17 als een nieuw model.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 39244

   Afmetingen: Ø 30 × D 4,2 cm
   Gewicht: 660 g
   Materiaal: ABS plastic; glas, gehard
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen