Skeppshult

Wafelijzer gietijzer

Skeppshult
Wafelijzer gietijzer
  205,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 20.5.2024 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Het toestel moet zwaar zijn zodat het voldoende warmte kan opnemen, goed kan verdelen en vasthouden. Daarom is het gemaakt van zuiver, onbekleed grijs gietijzer. Beide zijden zijn vlak geslepen, zodat het strijkijzer zowel op het elektrische fornuis als op het gasfornuis kan worden verwarmd. Voorzichtigheid is geboden bij keramische fornuizen om krassen op de glasplaat te voorkomen. Het wafelijzer komt van de Zweedse ijzergieterij Skeppshult.

  Productinformatie

  Artikel nummer 16316

   20,5 cm Ø, greeplengte 18 cm. Gewicht 3,9 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen