Waaier perenhout

Zwart
Waaier perenhout
Zwart
  9,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  De zomer en de hitte

  Waarom fans in dit land een oneigenlijk bestaan moeten leiden als decoratieve voorwerpen op muren en planken is moeilijk te begrijpen. Het enorm efficiënte gebruik van deze eenvoudige constructie getuigt immers van het doel van deze meer dan 1000 jaar oude uitvinding: koeling door verdampingskoeling. Bovendien zijn waaiers altijd handiger en eleganter dan een geïmproviseerd blad om het gezicht te bedekken. Onze ventilatoren komen uit een Spaanse fabriek in de buurt van Valencia die al meer dan 100 jaar allerlei soorten ventilatoren produceert. Wij hebben gekozen voor eenvoudige en pretentieloze modellen. Hun spaken zijn gemaakt van perenhout, ze zijn bedekt met effen gekleurde katoenen doeken. Het zijn eenvoudige, goedkope ventilatoren voor dagelijks gebruik, geen zorgvuldig vervaardigde verzamelobjecten. Met hun uitgebreide gebruik is het niet nodig om valse terughoudendheid te tonen (zelfs niet in het openbaar).

  Productinformatie

  Artikel nummer 85998

   Spaken perenhout, gepolijst (de kleurschakering kan iets afwijken). Bekleding van zuiver katoen, geverfd. Verbindingspen van messing. Hoogte 23 cm, breedte 42 cm. Gewicht 45 g.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen