de Buyer

Vouwtaartschaal roestvrij staal geperforeerd

35cm
de Buyer
Vouwtaartschaal roestvrij staal geperforeerd
35cm
  143,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 2-3 dagen

  Algemene informatie

  Speciaal pasteideeg uit Frankrijk

  Patédeeg is een speciale vorm van korstdeeg. In de klassieke Franse keuken worden patés voornamelijk gemaakt met rijke vullingen van vlees, worstvlees en kruiden, die worden gebakken in een laagje hartig, boterachtig deeg. Je kunt natuurlijk ook seizoensgroenten gebruiken voor de vulling van je paté - het belangrijkste is dat je een geschikte patébakvorm bij de hand hebt. Onze patébakvorm van de Buyer in Lotharingen is gemaakt voor professioneel gebruik. Hij is gemaakt van roestvrij staal en geperforeerd, wat zorgt voor het perfecte bakresultaat dankzij de evenwichtige warmteverdeling: voor mals smeltend en toch knapperig gebakken gebak. En om er zeker van te zijn dat je je niet vergist bij het ontvormen van de paté na het bakken, is de bakvorm zelfs voorzien van vast gemonteerde scharnieren waarmee de zijkanten naar beneden kunnen worden geklapt. Op die manier zal je gebakje zeker niet uit elkaar vallen voor het opdienen. Je kunt natuurlijk ook een eenvoudige biscuit, een witbrood of een brioche bakken in je taartvorm. Onze tip: In plakjes gesneden en mooi gerangschikt, kan vooral een taart gebakken in de kleine vorm worden omgetoverd tot een fijne amuse die ook heerlijk is bij een aperitief.

  Origineel uit Frankrijk. Specialisten in zanddeeg

  Het gastronomische land Frankrijk is beroemd om zijn zanddeeg. Hartig of zoet - salée of sucré - of Quiche Lorraine, Tarte Fromage, Tarte au Citron, Tarte au Chocolat gevuld met ganache of Tartelettes met crème pâtissière en zomerse bessenvruchten: De variatie aan recepten is bijna eindeloos. Maar de basis is altijd hetzelfde: een knapperig deeg met veel goede boter, in de taal der fijnproevers pâte brisée genoemd. Dit lukt des te beter in de thuisoven als er professionele apparatuur beschikbaar is. Vandaar onze aanbeveling voor de bakblikken van de Buyer in Le Val-d'Ajol aan de rand van de Vogezen. De robuuste, tweedelige roestvrijstalen blikken hebben een speciale eigenschap die zorgt voor een bijzonder gelijkmatig en goed bakresultaat: hun bodem en rand zijn rondom geperforeerd. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Dit betekent dat er aan alle kanten een mooie, goed doorbakken korst wordt gevormd, zelfs aan de binnenkant. Om de hoeveelheid afval in je keuken te verminderen, krijg je bij de Buyer ook op maat gesneden bakplaten die je tot 200 keer kan hergebruiken.

  Culinaire traditie: de Buyer

  Het bedrijf de Buyer ontwerpt en produceert al sinds 1830 kook- en bakgerei, en niet alleen voor professionele koks. Het bedrijf is gevestigd in de Vogezen en hecht tegenwoordig veel waarde aan milieu- en sociale normen. Zo werd het bedrijf in 2022 voor de tweede keer gecertificeerd volgens de "Corporate Social Responsibility Commitment" van de Verenigde Naties voor duurzame ontwikkeling, waarin meer dan 50 beoordelingscriteria zijn vastgelegd, waaronder ethisch gedrag, respect voor mensenrechten en verantwoordingsplicht. Het bedrijf zet zich ook steeds meer in buiten de grenzen van de eigen locatie. Om het milieu en het water in de regio te beschermen, exploiteert de Buyer zijn eigen afvalwaterzuiveringsinstallatie. Onderdelen van antikleefcoatings kunnen ter plaatse worden gerecycleerd en dus opnieuw worden gebruikt. De fabrikant van kookapparatuur heeft onlangs een lokaal herbebossingsproject gesteund door meer dan 1.000 bomen te planten, en de eigen bijenkorven van het bedrijf worden gebruikt om de bijenpopulaties in de Vogezen te helpen herstellen. En net als voor Manufactum is het ook voor de Buyer vanzelfsprekend om te inspireren tot bewuste consumptie met duurzame kwaliteitsproducten.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207656

   Roestvrijstalen doosvorm met scharnieren. Perforatie Ø 2 mm. Gebruiksaanwijzing: Altijd bekleden met bakpapier. Geschikt voor de vaatwasser.
   Inhoud 1,7 l. Lengte 36,5 cm, breedte 9 cm, hoogte 8,5 cm. Binnenkant L 35 × B 7 × H 7 cm. Gewicht 900 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen