Form & Refine

Vouwkruk eikenhout

Form & Refine
Vouwkruk eikenhout
  299,00 €
  129,00 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Maakt zichzelf nuttig, maakt zichzelf klein

  Het krukje is een klein meubelstuk van aanzienlijk, maar vooral tijdelijk gebruik. Met andere woorden: als je het nodig hebt, moet het snel bij de hand zijn. Als je het niet nodig hebt, moet het zo weinig mogelijk ruimte innemen. Het concept van de opvouwbare kruk houdt rekening met dit idee. Hier komt er een - van duidelijke vormgeving (een verwantschap met de traditie van Shaker meubelen is zeker herkenbaar) en weelderige materialiteit. Het is gemaakt van massief, geolied eikenhout, twee oerdegelijke messing scharnieren verbinden de gedeelde zitting en de meegeleverde massieve wandhaak met een gedeeltelijk gekarteld oppervlak is gedraaid uit het massieve materiaal (ook messing). Een sterke band van plantaardig gelooid, ongeverfd leer verhoogt bovendien de stabiliteit in het gebruik.

  Vorm en verfijn. Deens ontwerp

  Form & Refine is een Deens designlabel dat in 2018 is opgericht door Helle Herman Mortensen, Jonas Herman Pedersen en Lasse Lund Lauridsen. Het volgt op voorbeeldige wijze de Scandinavische designtraditie en zet deze tegelijkertijd voort. Centraal staat de harmonieuze combinatie van esthetiek, functie en materiaal. De ontwerpen zijn helder en ingetogen, functie leidt tot vorm en de pure materialen, die hun oorspronkelijke visuele details en vormen mogen behouden, worden met perfect vakmanschap verwerkt. Dit gebeurt altijd in de landen van oorsprong van de materialen, wat de transportwegen verkort en tegelijkertijd de lokale ambachtscultuur ondersteunt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202760

   Eikenhout (herkomst Slovenië) geolied, messing beslag, leer, plantaardig gelooid. Zitting 36 × 23,5 cm. Hoogte 49 cm, breedte 36 cm, diepte 35 cm. Gewicht 2,6 kg. Geleverd met wandhaak (incl. bevestigingsmateriaal) van messing.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer +3278482721 of op elk gewenst moment op info@manufactum.be

   .

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen